Chévre chaud (mit eget billede kommer senere)

- direkte fra Annemad http://www.dr.dk/DR2/Annemad/Opskrifter/Opskrifter_2008/uds_4/20080923094915.htm

 

 

Salaterne brækkes i stykker og blandes med brøndkarse og arrangeres på et fad. Drys med soltørrede tranebær.

Gedeosten skæres i skiver og lægges på ristet brød, som stilles på en bradepande med bagepapir.

Gedeosthapserne grilles under grillelementet i ovnen, til osten er gylden og bobler.

Dressingen piskes sammen i en skål, til den er cremet og ensartet - den skal smage stærkt men let sødligt.

Dressingen blandes i salaten, hvorefter gedeosthapserne stilles ovenpå, og til sidst drysses der med lidt frisk brøndkarse og soltørrede tranebær.

 

Superlækkert tilbehør til lam.

 

Velbekomme.

 

Ingredienser

til 4 personer

 

Chévre chaudl

Blandede salater efter smag.

Frisk brøndkarse.

Soltørrede tranebær.

Gedeost, gerne en fast gederulle.

Ristet brød.

 

Dressing

Dijonaise.

Koldpresset jomfruolivenolie.

Akaciehonning.

Salt og friskkværnet sort peber

 

Tip

Dijonaise kan fås i velassorterede supermarkeder.

 

Henrik Ankerstjerne © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Her finder du mine egne udvalgte opskrifter som ofte vil være af mere generel karakter, og som mest er ment som udgangspunkt og inspiration til dejlig mad. 

 

Tilbage til forsiden

 

Opskrift oversigt