Mors Karrysild Billedet er fra en dejlig frokost hos Thomas og Luise

 

Sildene dryppes af og skæres i små mundrette bidder.

Æblet, evt. med skræl, skæres i lidt mindre stykker end sildene

5 cornichoner hakkes

3 hårdkogte æg hakkes

1 hårdkogt æg skæres i både til pynt

 

Fløden piskes, og vendes forsigtigt med mayonnaisen.

Der smages til med karry (start med 1 spsk), salt og peber.

Herefter vendes æg og æble i, og tilsidst cornichoner og sild - husk at tage fra til pynt.

 

Karrysilden kommes i en skål, og anrettes med sild, karse og æg.

 

Hertil serveres en god øl, og et passende udvalg af gode snapse.

 

Uhmmm.

 

Ingredienser

Til 6 - 8 personer

 

Mors Karrysild

1 glas gammeldags modnede krydder sild

1 dl. piskefløde

150 gr. ægte mayonnaise

1 madæble

5 cornichoner i småstykker

4 hårdkogte æg

1-2 spsk. karry

Salt og peber

 

Pynt

1 bakke Karse, sild og æg

 

Tips

Gode madæbler

Belle De Boskoop, og det lille røde Pigeon æble.

 

Erstat evt. den piskede flødeskum med 18% cremefraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.

 

Gode spændende danske snapse

HrSkov

Braunstein

Esrum snapse

 

Øl når de er bedst

Danske ølentusiaters links til de bedste ølforretninger

 

Henrik Ankerstjerne © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Her finder du et udvalg af familiens gamle og højtskattede opskrifter.

Nogle lidt ældre and andre, men alle retter som har været serveret ved adskillige lejligheder, og som med usvigelig sikkerhed giver anledning til stor begejstring ved gensynets glæde.

 

 

Tilbage til forsiden

 

Opskrift oversigt