Puntaletta pastasalat

med ovnbagte grøntsager

 

 

Kog pastaen efter anvisningen på posen, endelig så der stadig er "bid" - sæt dem til afkøling.

Skær auberginer og squash i skiver på langs, og læg dem sammen med asparges'n på bagepladen med bagepapir.

Pens med olie, især auberginerne kan tage en del.

Bag grøntsagerne ved 200 gr. til de tager farve  - og tag dem ud efterhånden som de er færdige - og lad dem køle lidt af.

Udskær tomater, forårsløg, hak krydderurterne.

Bland pastaen med alle ingredienserne, smulr fetaen i, og vend noget af dressingen i.

 

 

Velbekomme.

 

Ingredienser

til 4 personer

 

Pastasalat

250 gr. puntalettapasta (ligner ris)

1 Aubergine

1 Courgette

10 grønne asparges

250 gr. små tomater

1 bdt. forårsløg

100 gr. feta

2 spsk frisk basilikum

2 spsk frisk bredbladet persille

en god oliven olie

 

Dressing

8 spsk god olivenolie

2 spsk balsamico

1 spsk Dijonsennep (den ægte)

2 spsk honning

salt og peber 

 

 

Tip

Suppler gerne med sukkerærter, artiskokker, bagte peberfrugter, samt krydderurter efter smag og behag.

 

Henrik Ankerstjerne © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Her finder du mine egne udvalgte opskrifter som ofte vil være af mere generel karakter, og som mest er ment som udgangspunkt og inspiration til dejlig mad. 

 

Tilbage til forsiden

 

Opskrift oversigt