Mors Kryddersild med bløde løg

 

 

Først steges løgene i rigeligt smør, ved ikke for høj varme til de er gyldne og bløde, det tager ca. 15 min.

 

Gammeldags modnede krydder sild skæres i mundrette stykker, afdryppes (på køkkenrulle), og lægges på aflangt fad, normalt i 2-3 rækker.

Creme fraiche 18% lægges i en stribe ned over silden og ovenpå det de afkølede bløde smørstegte løg.

 

Hertil serveres en god øl, og et passende udvalg af gode snapse.

 

Uhmmm.

 

Ingredienser

Til 6 - 8 personer

 

Mors kryddersild med bløde løg 

1 glas gammeldagsmodnede krydder sild

3 løg

 

 

Tips

 

 

Gode spændende danske snapse

HrSkov

Braunstein

Esrum snapse

 

Øl når de er bedst

Danske ølentusiaters links til de bedste ølforretninger

 

Henrik Ankerstjerne © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Her finder du et udvalg af familiens gamle og højtskattede opskrifter.

Nogle lidt ældre and andre, men alle retter som har været serveret ved adskillige lejligheder, og som med usvigelig sikkerhed giver anledning til stor begejstring ved gensynets glæde.

 

 

Tilbage til forsiden

 

Opskrift oversigt